NYA ELVISFESTIVALEN 2018

Elvisforum hälsar alla välkomna till den årliga Elvisfestivalen i Västerås lördagen den 3 november 2018. Traditionen i Västerås lever vidare. Vi fick frågan om att arrangera festivalen och vi går helhjärtat in i det arbetet. Elvis har en självklar plats i Sverige och det känns fantastiskt att styrelsen enats om att föra traditionen vidare genom nya Elvisfestivalen.

Nu startar arbetet med att göra festivalprogrammet värdigt denna nystart. Idéer och engagemang ska leda till en minnesvärd festival som garanterar många år till. Försäljningsbord och artister blir såklart ett stående inslag.

Välkomna nya som gamla festivalbesökare. Välkomna också genom att bli medlemmar i Elvisforum. Varje ny medlem ger oss nya möjligheter till att ständigt kasta ljus över världens främsta underhållare. 


Tyrone/ Elvisforum.


Allmänna frågor om festivalen kan riktas till ordförande Tyrone Hansson på e-post: tyrone@elvisforum.se eller på telefon: 0760-074348

Vill du boka säljbord på festivalen? Kontakta då Roger Ersson på e-post: saljbord@elvisforum.se eller på telefon: 076-831 16 32 © Elvis Ahlgren 2014