Loggboken

Nummer 30 ute hos medlemmarna nu!


Elvisforums E-tidning februari - ute nu!


Årets första tidning ute nu!


Årsmöte den 12 februari kl. 19:00


God Jul och Gott Nytt År!

Elvisforum önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Elvisår! Det gör vi med årets sista E-tidning. Denna gång avhandlas bl.a. filmen Paradise, Hawaiian Style. Kanske inte någon speciellt minnesvärd Elvisfilm men givetvis ska vi granska även den i sömmarna. Vi har även ett hemma hos reportage i dubbel form! Ja inte bara som tidningsartikel utan även som filmreportage! Elvisforum utvecklas hela tiden för att bli Nordens ledande Elvis fan club så detta följer helt den linjen. I år blev det 12 nummer av E-tidningen och totalt 455 sidor! Jag tror inte att så många andra fan clubar kommer upp i detta resultat. Dessutom fick man dessa tidningar till en kostnad om endast 100,- kronor vilket säkerligen måste vara någon sorts rekord i detta sammanhang! 

2018 kommer ett medlemskap i Elvisforum att kosta 125,- kronor vilket är den första höjningen under de år vi verkat. Första året så fanns inte tidningen så medlemskapet har också gått upp i värde sedan tidningen tillkom som en medlemförmån. Tidningen har även utvecklats under årens gång och blivit både bättre och mer omfattande.


Nummer 26 - 50 sidor!

Elvisforums E-tidning nummer 26 är ett späckat nummer med hela 50 sidor! Börje Lundberg träffade Joe Esposito på 90-talet och nu berättar han om det, Marie Weijhed har rest i USA, Elvis Ahlgren berättar om en Elvisafton i Mariehamn med bl.a. Linda Gail Lewis, Göran Berglund berättar om Elvis shower i Lake Tahoe, Roger Erssons nya artikelserie och mycket mer…Styrelsemöte

Styrelsemöte måndagen den 16.10 klockan 19:15

Nummer 24 ute nu!


Charlie McCoy

Elvisforum var på plats i Gränna när munspelslegenden Charlie McCoy bjöd på konsert. Vi fick även en exklusiv interju med honom. Resultatet är en Charlie McCoy-special i vårt augustinummer. Alltså flera artiklar om Charlie men som vanligt även mycket annat Elvisgodis!

Nummer 22 är här!

Här kommer julinumret och bjuder på massor av läsning. Gästredaktör är Svante Rask som skriver om King Creole och en resa till New Orleans, Micke Englund sågar soundtracket till Girl Happy, Red West in Memoriam och mycket, mycket mer Elvisläsning! 

Elvisforum22cover© Elvis Ahlgren 2014