Loggboken

Biljetter till Nya Elvisfestivalen

Idag var det biljettsläpp för Nya Elvisfestivalen. Du kan köpa dina biljetter på Tickster.com. Rabatterade biljetter erbjuds till våra betalande medlemmar.

Cherry Tess till Nya Elvisfestivalen!

Nu är det klart att även rockabillytjejen Cherry Tess kommer att uppträda på Nya Elvisfestivalen i Västerås!


Sommarnummer

36331133_1323263194475697_7162048855901470720_n


Nummer 32

Läs om Nya Elvisfestivalen i Västerås, Roger Erssons ”Smörgåsbord” gör entré i vår tidning, reportage från Arjan Deelens show i Vara mm

50 sidor Elvis

I nummer 31 hittar rekordmycket Elvisläsning. Artiklar om Dewey Philips, Diana Goodman, Brolle och mycket mer! Nummer 30 ute hos medlemmarna nu!


Elvisforums E-tidning februari - ute nu!


Årets första tidning ute nu!


Årsmöte den 12 februari kl. 19:00


God Jul och Gott Nytt År!

Elvisforum önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Elvisår! Det gör vi med årets sista E-tidning. Denna gång avhandlas bl.a. filmen Paradise, Hawaiian Style. Kanske inte någon speciellt minnesvärd Elvisfilm men givetvis ska vi granska även den i sömmarna. Vi har även ett hemma hos reportage i dubbel form! Ja inte bara som tidningsartikel utan även som filmreportage! Elvisforum utvecklas hela tiden för att bli Nordens ledande Elvis fan club så detta följer helt den linjen. I år blev det 12 nummer av E-tidningen och totalt 455 sidor! Jag tror inte att så många andra fan clubar kommer upp i detta resultat. Dessutom fick man dessa tidningar till en kostnad om endast 100,- kronor vilket säkerligen måste vara någon sorts rekord i detta sammanhang! 

2018 kommer ett medlemskap i Elvisforum att kosta 125,- kronor vilket är den första höjningen under de år vi verkat. Första året så fanns inte tidningen så medlemskapet har också gått upp i värde sedan tidningen tillkom som en medlemförmån. Tidningen har även utvecklats under årens gång och blivit både bättre och mer omfattande.
© Elvis Ahlgren 2014