Festivalmiddag

386185291

Här kan du boka plats till den gemensamma middagen på Elvisfestivalen. Den serveras kl. 18-20 i ”Biblioteket” på samma våning som The Bishops Arms i Stadshotellet. Vi har plats för max 80 personer.

Menyn kan dessvärre inte ändras. Detta är det enda alternativet. Andra arrangemang och önskemål får man således diskutera direkt med hotellet. Elvisforum har inte möjlighet att erbjuda några andra alternativ den här gången. 


Meny:

Varmrätt: Kycklingbröst (gräddkokta svartrötter, rödvinssås, krassekräm och tomat-potatistoppar 

Efterrätt: Krispig smulpaj (bakade blåbär, päron och ingefära serverade med husets vaniljcreme)

Måltidsdryck: Öl eller ett glas vin

Pris: 360 kronor


Observera att anmälan är giltig endast då förhandsbetalning har gjorts. Du betalar in 360 kronor per person på samma sätt som du gör med medlemsavgiften. Se förstasidan för kontonummer osv. Ange i formuläret hur du har betalat. Ange även t.ex. ”Middag 1 st 360 kr” med din inbetalning så att vi vet att det gäller just för middagen.

Senast fredagen den 25 oktober måste vi ha din anmälan och betalning. Då antalet platser är begränsat så tas inga fler bokningar/betalningar emot då samtliga 80 platser har reserverats. 


BOKNINGSFORMULÄR FESTIVALMIDDAG

(bokning måste åtföljas av betalning enligt instruktionerna på första HEM-sidan)

Du måste även klicka på den ”Send” knapp som dyker upp med det du registrerat föra att skicka iväg det. Sedan kommer du att få en kopia av mailet som skickades till Elvisforum. Får du inget sådant så kanske du uppgav en felaktig e-postadress. Skulle du råka ut för att det inte går att skicka med detta formulär så kan du mejla uppgifterna till: festivalmiddag@elvisforum.se 

© Elvis Ahlgren 2014